Image

Vår historie

I over 140 år har vi satt standarden for kremost – vi gir deg den deilige og beroligende kremete smaken du elsker. Som en ekte venn er vi alltid her for deg.

En venn i kjøleskapet

Du kan stole på at Philadelphia gir enkle, men deilige måltider som alle elsker. Philadelphia er den perfekte følgesvennen til andre matvarer, enten den toppes med røkt laks, kompletterer spekemat eller bres rikelig på en skive med nybakt brød.

Venner er alltid der når du trenger dem  

Vi anser oss selv som en sann matvenn. Setter smak på frokost, lunsj og middager, og gjør snacktid til uforglemmelige ønsker om mer. Og som enhver god venn er vi der uansett hva som skjer.  Du kan alltid stole på at Philadelphia samler folk. Her for de søte øyeblikkene, og til og med de sure – selvfølgelig.

Du har en venn i Philly

Image

Vennen som bygger vennskap

Det tar 4,5 minutter om dagen å fostre et vennskap. Du vet den vennen du kan invitere hjem når hjemmet ikke er flekkfritt? Ring dem. Vi tar oss av godbitene.

Image

Vennen din i kjøleskapet

Du er minutter unna påfyll etter jobb, kreative snacks for en gruppe eller til og med en rask frokost for når det haster å komme seg på skolen.

Image

En matvenn

Alle ønsker å være venner med Philly, selv de fleste matvarene på kjøkkenet ditt. Det er på tide å forbedre disse kjeksene eller tomatene du nesten glemte at du hadde. En dæsj av Philadelphia gjør dem til noe mer.

Venner siden 1872

150 år er lenge å holde et vennskap gående. Her er det som fikk det til å vare.

1872

1880

1903

1920s

1930s

1960s

1980s

Image

William lawrence

1872 – Kan du tro det? Det hele startet i New York

Meierimannen William Lawrence fant opp den første kremosten i New York, og bragte en friskere og rikere smaksopplevelse til ostemarkedet.

Det finnes ikke dumme spørsmål

Vis alle vanlige spørsmålImage