Image

Storhusholdning Nyheter

Philadelphia kremost passer perfekt for deg som jobber innen hotell, restaurant eller catering segmentet

Hotel & Restaurant

Den smakfulle og allsidige Philadelphia kremosten er en essensiell ingrediens i et hotel og restaurantkjøkken. Kremosten anbefales til kokker pga dens høye kvalitet, kremete konsistens og friske smak. Philadelphia kan brukes i hundredevis av oppskrifter som i ostekaker, i sauser og supper, som dip og mye mye mer. Philadelphia er samtidig ideel til frokost og lunsjbuffeter

Philadelphia er en merkevare som er kjent over hele verden. Folk kjenner igjen kremosten med den friske og kremete smaken og det er et produkt som blir satt pris på i frokost eller lunsjbuffeten av kunder fra hele verden.

Sandwich- og Bagelbar

Philadelphia er ideel til sandwich og bagels. Philadelphia er enkel å smøre ut pga sin bløte konsistens. Den friske og kremete smaken tilfører bagel og sandwicher et smaksløft. Med Philadelphia kan du dessuten lage dine egne smørepålegg ved å tilsette smaker til Philadelphia kremosten

Philadelphia fåes i forskjellige størrelser så du finner helt sikkert en som passer i din butikk

Kafé, konditori & bakeri

Philadelphia er fantastisk til desserter og ostekaker samt til topping på kaker og cupcakes. Philadelphia passer også utmerket som smørepålegg på hjemmelagde sandwich og brødskiver.

Travel

Et fremragende alternativ også i reiselivsbransjen med små porsjonspakker og Philadelphias kjente og internasjonale varemerke.