
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Skyll og tørk grønnsakene. Skjær tomatene og agurken i små biter. Skrell sjalottløken og skjær den i fine ringer. Del opp vårsalaten.
2
Kok opp vann i en gryte og tilsett ertene. La ertene småkoke i ett minutt, hell av vannet og tilsett en klype salt. Ha couscousen i en skål, hell den kokende grønnsaksbuljongen over og la couscousen trekke i ca. 10 minutter.
3
I mellomtiden skreller du rødbeten og skjærer den i små terninger. Bland Philadelphia med kokosvann og finsnitt gressløken.
4
Bland couscousen med rødbeter, salt og pepper, og hell blandingen i skåler sammen med resten av ingrediensene. Hell Philadelphia-dressingen over, og server med gressløk, salt og pepper.