Vegansk salat bowl
2 Porsjoner
Tilberedningstid:20 min 
Total tid:20 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      Skyll og tørk grønnsakene. Skjær tomatene og agurken i små biter. Skrell sjalottløken og skjær den i fine ringer. Del opp vårsalaten.

    2. 2

      Kok opp vann i en gryte og tilsett ertene. La ertene småkoke i ett minutt, hell av vannet og tilsett en klype salt. Ha couscousen i en skål, hell den kokende grønnsaksbuljongen over og la couscousen trekke i ca. 10 minutter.

    3. 3

      I mellomtiden skreller du rødbeten og skjærer den i små terninger. Bland Philadelphia med kokosvann og finsnitt gressløken.

    4. 4

      Bland couscousen med rødbeter, salt og pepper, og hell blandingen i skåler sammen med resten av ingrediensene. Hell Philadelphia-dressingen over, og server med gressløk, salt og pepper.

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage