Vegansk Risalamande Ostekake
16 Porsjoner
Tilberedningstid:1 hr 
Total tid:7 hr 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      Kok opp vannet og tilsett risen, når vannet har kokt bort tilsetter du havremelken. La småkoke i ca 40-45 minutter, til risen er myk og kokt til en grøt. Beveg deg rundt underveis. Tilsett saltet og fløten og rør godt.

    2. 2

      Finhakk mandlene. Rist mandler og havregryn lett, hver for seg.

    3. 3

      Smelt smøret i en kjele og tilsett kokossukker og kanel.

    4. 4

      Tilsett mandler og havregryn og bland alt godt.

    5. 5

      Trykk massen ut i en springform (ca. 20-22 cm i diameter) kledd med bakepapir i bunnen. Avkjøl bunnen mens kremen lages.

    6. 6

      Pisk Philadelphia Plant Based og sukker i en bolle og tilsett sitronskall.

    7. 7

      Bløtlegg gelatinen i sitronsaften. Ha gelatinen og sitronsaften i en kjele og tilsett 1/3 av Philadelphia Plant Based. Bland det godt og varm det opp til kokepunktet (ellers virker ikke gelatinen) så det begynner å tykne. Ta den av varmen og la den avkjøles litt og brett den tilbake i resten av kremen, tilsett så yoghurten, bland det hele godt.

    8. 8

      Rør 300 g risgrøten godt, tilsett de hakkede mandlene. Bland risgrøten og ostemassen godt sammen og fordel den på bunnen (husk evt. plastfolie i formen).

    9. 9

      Rør gelatin og vann sammen i en kald panne og tilsett kirsebærsausen, kok opp. La det småkoke i 1 min.

    10. 10

      Avkjøl og fordel sausen på kaken. Avkjøl kaken i minst 6 timer – gjerne til neste dag.

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage