Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Kok opp vannet og tilsett risen, når vannet har kokt bort tilsetter du havremelken. La småkoke i ca 40-45 minutter, til risen er myk og kokt til en grøt. Beveg deg rundt underveis. Tilsett saltet og fløten og rør godt.
2
Finhakk mandlene. Rist mandler og havregryn lett, hver for seg.
3
Smelt smøret i en kjele og tilsett kokossukker og kanel.
4
Tilsett mandler og havregryn og bland alt godt.
5
Trykk massen ut i en springform (ca. 20-22 cm i diameter) kledd med bakepapir i bunnen. Avkjøl bunnen mens kremen lages.
6
Pisk Philadelphia Plant Based og sukker i en bolle og tilsett sitronskall.
7
Bløtlegg gelatinen i sitronsaften. Ha gelatinen og sitronsaften i en kjele og tilsett 1/3 av Philadelphia Plant Based. Bland det godt og varm det opp til kokepunktet (ellers virker ikke gelatinen) så det begynner å tykne. Ta den av varmen og la den avkjøles litt og brett den tilbake i resten av kremen, tilsett så yoghurten, bland det hele godt.
8
Rør 300 g risgrøten godt, tilsett de hakkede mandlene. Bland risgrøten og ostemassen godt sammen og fordel den på bunnen (husk evt. plastfolie i formen).
9
Rør gelatin og vann sammen i en kald panne og tilsett kirsebærsausen, kok opp. La det småkoke i 1 min.
10
Avkjøl og fordel sausen på kaken. Avkjøl kaken i minst 6 timer – gjerne til neste dag.
Kom igjen, spør oss om hva som helst