
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Mal kjeksene fint med en foodprosessor. Smelt margarinen i en kjele og bland den med kjekssmulene. Dekk bunnen av en springform (Ø 24 cm) jevnt med kjeksblandingen og trykk blandingen lett ned. Avkjøl i kjøleskap i 15 minutter.
2
Ha Philadelphia og sukker i en bolle og bland med en håndmikser til det er kremaktig. Riv sitronskallet fint og tilsett det til yoghurten.
3
Bland agar agar med ca. 75 ml vann og kok opp i en kjele. La småkoke i 1-2 minutter under konstant omrøring. Tilsett deretter Philadelphia-blandingen i bollen og bland alt kort med håndmikseren.
4
Hell blandingen i springformen, jevn den ut og la den hvile i kjøleskapet i minst 4 timer. Server med friske bær på toppen.
Agar agar bør bearbeides straks etter koking da den stivner raskt.PRO TIP