![](/static/ready-f3544569d9a599bdf5bdb353ac396fea.png)
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Skrell løk og hvitløk og skjær dem i fine terninger. Vask paprikaene, del dem i to og fjern kjernehuset med frøene. Skjær dem opp i små biter. Riv ingefæren fint.
2
Varm opp kokosolje i en dyp stekepanne/kasserolle på middels varme og stek løk, hvitløk, ingefær og paprika. Tilsett linser og krydder og hell i grønnsaksbuljong og hakkede tomater. Tilsett en klype salt og chiliflak og la det småkoke uten lokk i 15-20 minutter til linsene er myke og faller litt fra hverandre. Rør av og til.
3
Vask agurken og del den i små terninger. Krydre linsedhalen etter smak og hell den i dype tallerkener eller boller. Tilsett en stor klatt Philadelphia og server med terninger av agurk og sesamfrø.
Server med koriander, mynte eller persille.PRO TIP