Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Skrell løk og hvitløk og skjær dem i fine terninger. Vask paprikaene, del dem i to og fjern kjernehuset med frøene. Skjær dem opp i små biter. Riv ingefæren fint.
2
Varm opp kokosolje i en dyp stekepanne/kasserolle på middels varme og stek løk, hvitløk, ingefær og paprika. Tilsett linser og krydder og hell i grønnsaksbuljong og hakkede tomater. Tilsett en klype salt og chiliflak og la det småkoke uten lokk i 15-20 minutter til linsene er myke og faller litt fra hverandre. Rør av og til.
3
Vask agurken og del den i små terninger. Krydre linsedhalen etter smak og hell den i dype tallerkener eller boller. Tilsett en stor klatt Philadelphia og server med terninger av agurk og sesamfrø.
PRO TIP Server med koriander, mynte eller persille.
Kom igjen, spør oss om hva som helst