
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Ha melet, 50 g sukker, margarinen og en klype salt i en bakebolle. Elt alle ingrediensene til en deig med hendene. Kle en springform (∅ 22 cm) med bakepapir og smør kanten.
2
Hell deigen i springformen, fordel den jevnt og trykk den ned i formen. La deigen (i springformen) hvile i kjøleskapet i 15 min.
3
Forvarm ovnen til 180 grader ℃ (over-/undervarme). Ha Philadelphia, en klype salt, Maizena, resten av sukkeret og vaniljepasta/vaniljesukker i en bolle. Riv sitronskallet fint og press ut saften av sitronen. Hell det i bollen og bland alt med mikseren til det er en jevn masse.
4
Hell blandingen på deigbunnen i springformen, glatt den ut og stek kaken i midten av ovnen i 60-70 min. Skru av ovnen, åpne den litt og la kaken avkjøles i ovnen i 30 min. La den deretter avkjøles i romtemperatur i minst 2 timer. Server den som den er, eller med friske bær.
På slutten av steketiden kan kaken fortsatt virke myk. Den stivner når den avkjøles.PRO TIP