Sitron-ostekake med appelsin
8 Porsjoner
Tilberedningstid:30 min 
Total tid:4 hr 30 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      Kle bunnen av en springform (ca 22 cm) med bakepapir. Knus Digestivekjeks med smør og trykk ut blandingen i bunnen av formen. Sett kaldt.

    2. 2

      Visp Philadelphia med sitronsaft, skall og melis til sitronkrem. I en egen bolle, pisk eggehviter.

    3. 3

      Vend de stive eggehvitene inn i sitronkremen og hell halvparten av røren over kakebunnen. Strø halvparten av granateplekjernene over kremen.

    4. 4

      Bland lemon curd med 1 ss vann og drypp halvparten over kaken. Gjenta lagene og sett kaken i fryseren i minst 2-3 timer.

    5. 5

      Ta ostekaken ut av fryseren ca 30 minutter før servering og pynt kaken med appelsinskiver, granateplekjerner, og revet sjokolade.

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage