
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Kle bunnen av en springform (ca 22 cm) med bakepapir. Knus Digestivekjeks med smør og trykk ut blandingen i bunnen av formen. Sett kaldt.
2
Visp Philadelphia med sitronsaft, skall og melis til sitronkrem. I en egen bolle, pisk eggehviter.
3
Vend de stive eggehvitene inn i sitronkremen og hell halvparten av røren over kakebunnen. Strø halvparten av granateplekjernene over kremen.
4
Bland lemon curd med 1 ss vann og drypp halvparten over kaken. Gjenta lagene og sett kaken i fryseren i minst 2-3 timer.
5
Ta ostekaken ut av fryseren ca 30 minutter før servering og pynt kaken med appelsinskiver, granateplekjerner, og revet sjokolade.