Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Finhakk mandlene. Rist mandler og havregryn lett, hver for seg.
2
Smelt smøret i en kjele og tilsett kokossukker og kakao.
3
Tilsett mandler og havregryn og bland alt godt.
4
Fordel bunnen i formen (20-22 cm) og press den godt sammen. Sett bunnen i fryseren mens kremen lages.
5
Pisk Philadelphia og sukker i en bolle og tilsett sitronskall. Bløtlegg gelatinen i sitronsaften, ha den i en kjele og tilsett Philadelphia. Bland det godt og varm det opp til kokepunktet så det begynner å tykne. Ta den av varmen og la den avkjøles litt. (5-10 min) tilsett så yoghurten, bland det hele godt sammen, og hell det over bunnen (husk evt. plastfolie i formen) Avkjøl kaken i minst 3 timer før du tilsetter kompotten.
6
Rør gelatinvann og limesaft sammen i en kald panne og tilsett blåbær og sukker, kok opp. La det småkoke i 5 minutter. La blandingen avkjøles til romtemperatur (20-30 min).
7
Deretter smøres kompotten over kaken, og kaken settes tilbake i kjøleskapet i minst 2 timer før servering.
Kom igjen, spør oss om hva som helst