Plantebasert ostekake med blåbær kompot
16 Porsjoner
Tilberedningstid:30 min 
Total tid:5 hr 30 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      Finhakk mandlene. Rist mandler og havregryn lett, hver for seg.

    2. 2

      Smelt smøret i en kjele og tilsett kokossukker og kakao.

    3. 3

      Tilsett mandler og havregryn og bland alt godt.

    4. 4

      Fordel bunnen i formen (20-22 cm) og press den godt sammen. Sett bunnen i fryseren mens kremen lages.

    5. 5

      Pisk Philadelphia og sukker i en bolle og tilsett sitronskall. Bløtlegg gelatinen i sitronsaften, ha den i en kjele og tilsett Philadelphia. Bland det godt og varm det opp til kokepunktet så det begynner å tykne. Ta den av varmen og la den avkjøles litt. (5-10 min) tilsett så yoghurten, bland det hele godt sammen, og hell det over bunnen (husk evt. plastfolie i formen) Avkjøl kaken i minst 3 timer før du tilsetter kompotten.

    6. 6

      Rør gelatinvann og limesaft sammen i en kald panne og tilsett blåbær og sukker, kok opp. La det småkoke i 5 minutter. La blandingen avkjøles til romtemperatur (20-30 min).

    7. 7

      Deretter smøres kompotten over kaken, og kaken settes tilbake i kjøleskapet i minst 2 timer før servering.

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage