Philadelphia-pizza med røkelaks, chevre og pesto
4 Porsjoner
Tilberedningstid:10 min 
Total tid:20 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      Sett ovnen på høyeste varme og sett inn et stekebrett.

    2. 2

      Legg pizzabunnene på hvert sitt bakepapir.

    3. 3

      Smør Philadelphia på begge pizzabunnene. Riv grønnkålen i biter og ta bort stilkene. Fordel kålen på pizzaen, smuldre over ost og nøtter.

    4. ImagePRO TIP Balsamicosirup finnes med ulike smaker. Prøv gjerne en variant med eple eller fiken til denne pizzaen – ringle over over litt ekstra smak!

      ImagePRO TIP For en vegetarisk variant – bytt ut laksen med marinerte artisjokker eller soltørkede tomater.

      ImagePRO TIP Syltede grønnsaker er også en perfekt ingrediens på denne pizzaen. Prøv selv å sylte feks rødløk, gulrøtter eller kålrot. Kok opp like mengder eddik, vann og sukker. Ta kjelen av platen. Skjær grønnsaken du ønsker å sylte i tannpirkersmale strimler og legg i laken. La stå minst en time. Holder seg i 4-5 dager i kjøleskapet om du oppbevarer det i en lufttett boks.

    5. 4

      Dra bakepapiret over på den varme platen du har hatt i stekeovnen, og stek pizzaen midt i ovnen i 7-10 minutter, til den begynner å fin farge.

    6. 5

      Ta ut pizzaen og legg på laks. Ringle over litt pesto og server!

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage