
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Sett ovnen på høyeste varme og sett inn et stekebrett.
2
Legg pizzabunnene på hvert sitt bakepapir.
3
Smør Philadelphia på begge pizzabunnene. Riv grønnkålen i biter og ta bort stilkene. Fordel kålen på pizzaen, smuldre over ost og nøtter.
4
Dra bakepapiret over på den varme platen du har hatt i stekeovnen, og stek pizzaen midt i ovnen i 7-10 minutter, til den begynner å fin farge.
5
Ta ut pizzaen og legg på laks. Ringle over litt pesto og server!
PRO TIP Balsamicosirup finnes med ulike smaker. Prøv gjerne en variant med eple eller fiken til denne pizzaen – ringle over over litt ekstra smak!
PRO TIP For en vegetarisk variant – bytt ut laksen med marinerte artisjokker eller soltørkede tomater.
PRO TIP Syltede grønnsaker er også en perfekt ingrediens på denne pizzaen. Prøv selv å sylte feks rødløk, gulrøtter eller kålrot. Kok opp like mengder eddik, vann og sukker. Ta kjelen av platen. Skjær grønnsaken du ønsker å sylte i tannpirkersmale strimler og legg i laken. La stå minst en time. Holder seg i 4-5 dager i kjøleskapet om du oppbevarer det i en lufttett boks.