Ostekaker med Earl Grey
8 Porsjoner
Tilberedningstid:30 min 
Total tid:3 hr 30 min 

Ingredienser

  Image

  Produkterstatninger

  Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

  Utforsk alle andre produkter
  Image

  Visste du?

  Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

  Bli inspirert. Klikk her!

  forberedelsestrinn

  1. 1

   For å lage bunnene: Sett 8 springformer på omtrent 6–7 cm i diameter på et stekebrett. Bland kjekssmuler, sitronskall og smeltet smør. Fordel blandingen jevnt i formene og trykk den godt ned i bunnen av hver form. Avkjøl mens du forbereder fyllet.

  2. 2

   For å lage fyllet: Legg gelatinplatene i en bolle med kaldt vann til de er myke. Klem så ut vannet. I mellomtiden, varm opp 75 ml av kremfløten i en liten kasserolle. Varm opp til det nesten koker, og legg så i teposen. La denne trekke i 10 minutter før du tar den ut igjen. Tilsett den bløtlagte gelatinen og rør til den er smeltet. (Det kan hende du må varme opp fløten litt igjen). Stivpisk resten av fløten. Rør sammen Philadelphia og sukker til det blir mykt. Visp blandingen med gelatin, fløte og tesmak inn i Philadelphia-blandingen litt etter litt, og vend deretter inn den stivpiskede fløten. Vend tre fjerdedeler av blåbærene forsiktig inn. La blandingen tykne litt, til blåbærene holder seg flytende, før du fordeler blandingen i springformene. Avkjøl i 3 timer til kaken har satt seg.

  3. 3

   For å pynte: Rett før servering, varm formene lett med en varm, fuktig klut. Åpne så formene og løsne kakene fra bunnen. Pynt hver ostekake med resten av blåbærene og et lett dryss melis.

  4. ImagePRO TIP En porsjon av denne oppskriften bør anses som en ekstra godbit – nytes best av og til som en del av et balansert kosthold.

  +
  Image

  Kom igjen, spør oss om hva som helst

  Vis alle vanlige spørsmålImage