Ostekake rødt, hvitt of blått
14 Porsjoner
Tilberedningstid:30 min 
Total tid:4 hr 30 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      Smelt smøret og finmal kjeksen, bland dette sammen, og trykk blandingen ut i springformens bunn. Sett den kaldt mens du lager resten av kaken.

    2. 2

      La gelatinbladene ligge i kaldt vann 10 min. Varm opp 0,5 dl vann i en liten kjele, klern vannet ut av gelatinbladene, og la dem smelte inn. Avkjøles under omrøring. Bland Philadelphia, yoghurt, vaniljesukker og melis i en bolle. Rør til det blir en jevn blanding, og rør deretter inn gelatinbladingen. Stivpisk kremfløten, og vend den forsiktig inn i kremostblandingen. Hell over kakebunnen. La kaken stå i kjøleskapet i minst 4 timer.

    3. 3

      Når fyllet har stivnet kan du ta kaken ut og sette den på et serveringsfat. Pynt med blåbær, jordbær og bringebær.

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage