Ostekake med pepperkaker
10 Porsjoner
Tilberedningstid:30 min 
Total tid:5 hr 40 min 

Ingredienser

  Image

  Produkterstatninger

  Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

  Utforsk alle andre produkter
  Image

  Visste du?

  Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

  Bli inspirert. Klikk her!

  forberedelsestrinn

  1. 1

   Dekk kakeformens (ca 24 cm i diameter) bunn med bakepapir. Smelt smør. Finmal kjeksen i en foodprosessor, eller putt kjeksen i en plastikkpose og knus dem med en kjevle. Bland den knuste kjeksen med smeltet smør. Trykk blandingen ned i springformen . Stek bunnen i ovnen i 10 minutter på 160 grader.

  2. 2

   Rør sammen melis, Philadelphiaost, kesam og vaniljestang i en bolle til det blir mykt. Legg gelatinplatene i en bolle med kaldt vann i ca. 5 min. Finrasp appelsinskallet (kun den oransje delen), la dette og appelsinsaften varmes opp. Gelatinplatene legges oppi og smeltes inn. Rør til blandingen er avkjølt, og bland appelsinblandingen inn i kremostmiksen – sørg for at røren blir jevn. Hell blandingen over den avkjølte kakebunnen, og sett kaken kaldt i 4-5 timer.

  3. 3

   Legg gelatinplatene i en bolle med kaldt vann i ca. 5 min. Varm opp 3 dl utblandet gløgg, og la gelatinplatene smelte inn. La blandingen avkjøles til romtemperatur før den helles over den avkjølte kaken. Kaken settes deretter kaldt i ytterligere 2-3 timer.

  4. 4

   La rosinene ligge i gløggen til marinering, gjerne over natten. Rist mandlene, og la dem avkjøles før du pynter kaken med dem og rosinene.

  +
  Image

  Kom igjen, spør oss om hva som helst

  Vis alle vanlige spørsmålImage