
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Kok opp 2.5 dl vann og rør inn hele pakken med gele (obs – ikke bruk 5 dl vann som anvist på pakken). La avkjøles til romtemperatur.
2
Putt sjokopinnene i en brødpose, lukk posen og knus dem med et kjevle. Ha deretter smulene over i en bolle og smelt dem over vannbad til de får en litt klissete konsitens. Smør en springform på 24 cm diameter med margarin/smør. Klipp ut en sirkel av bakepapir og ha i bunnen av formen. Ha blandingen i formen og trykk ut så du får en jevn bunn. Sett kaldt.
3
Rens og del jordbærene i to. (Spar gjerne noen hele til pynt)
4
Rør lettrømme, kremost og melis til en slett røre - du kan gjerne bruke en håndmikser eller miksmaster om du ønsker. Pisk fløten til krem i en separat bolle, og ha deretter i ostemassen. Hell så over geleen i en tynn stråle mens du rører.
5
Hell ca halvparten av fyllet over kakebunnen. Legg deretter halve jordbær ned i ostemassen før du har over det resterende fyllet. Sett kaldt i minimum 3 timer.
6
Pynt med hele jordbær og Freia sjokoladesaus rett før servering.