
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Kle bunnen av en springform (ca 22 cm) med bakepapir. Knus Oreo og trykk ut smulene i bunnen av formen.
2
Visp Philadelphia med litt vann. Smelt sjokoladen i mikrobølgeovn (30 sekunders intervaller), eller i vannbad. La det avkjøles litt før du blander den inn i Philadelphia-røren under omrøring. Visp i noen minutter til røren har fått en luftig og kremete konsistens.
3
I en egen bolle, pisk eggehviter stive. Vend den stive eggehviten inn i Philadelphia-kremen og hell røren over kakebunnen. Frys i minst 2-3 timer.
4
Mos bringebær med melis i en bolle. Hell blandingen over ostekaken og sett inn i fryseren i minst en time til. Ta ostekaken ut av fryseren ca. 30 minutter før servering så den tiner.