
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Springform, ca. 24-26 cm i diameter. Dekk bunnen med bakepapir.Bunnen: Smelt smøret og finmal kjeksen, bland dette sammen, og trykk blandingen ut i springformens bunn. Sett den kaldt mens du lager resten av kaken.
2
Fyllet: La gelatinbladene ligge i kaldt vann 10 min. Finrasp skallet til appelsinen, klem ut appelsinsaften, og la dette koke opp sammen med bringebær og sukker. Klem vannet ut av gelatinbladene, og la dem smelte inn i bringebærblandingen. La det avkjøles. Bland Philadelphia, vaniljesukker og melis i en bolle. Rør til det blir en jevn blanding. Stivpisk kremfløten, og vend den forsiktig inn i kremostblandingen. Kjør jordbærene i en blender/stavmikser, og bland deretter med bringebærene. Bland så sammen med kremostblandingen, og hell over kakebunnen. La kaken stå i kjøleskapet i minst 4 timer.
3
Pynten: Når fyllet har stivnet kan du ta kaken ut og sette den på et serveringsfat. Pynt med blåbær, jordbær og bringebær.