Ostekake med blåbær
14 Porsjoner
Tilberedningstid:30 min 
Total tid:4 hr 30 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      Springform, ca. 24-26 cm i diameter. Dekk bunnen med bakepapir.Bunnen: Smelt smøret og finmal kjeksen, bland dette sammen, og trykk blandingen ut i springformens bunn. Sett den kaldt mens du lager resten av kaken.

    2. 2

      Fyllet: La gelatinbladene ligge i kaldt vann 10 min. Varm opp solbærsaften, klem vannet ut av gelatinbladene, og la dem smelte inn i saften. La blandingen avkjøles. Rør sammen Philadelphia, sukker og vaniljesukker til en jevn blanding. Knus ca 300 g av blåbærene i en blender/stavmikser og rør dem inn i kremostblandingen sammen med solbærsaften. Stivpisk fløten, og vend den forsiktig inn i kremostblandingen. Rør avslutningsvis inn resten av blåbærene. Hell blandingen over bunnen, og sett kaken i kjøleskap i minst 4 timer.

    3. 3

      Pynten: Når fyllet har stivnet kan du ta kaken ut og sette den på et serveringsfat. Pynt med bjørnebær og blåbær.

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage