
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Springform, ca. 24-26 cm i diameter. Dekk bunnen med bakepapir.Bunnen: Smelt smøret og finmal kjeksen, bland dette sammen, og trykk blandingen ut i springformens bunn. Sett den kaldt mens du lager resten av kaken.
2
Fyllet: La gelatinbladene ligge i kaldt vann 10 min. Varm opp solbærsaften, klem vannet ut av gelatinbladene, og la dem smelte inn i saften. La blandingen avkjøles. Rør sammen Philadelphia, sukker og vaniljesukker til en jevn blanding. Knus ca 300 g av blåbærene i en blender/stavmikser og rør dem inn i kremostblandingen sammen med solbærsaften. Stivpisk fløten, og vend den forsiktig inn i kremostblandingen. Rør avslutningsvis inn resten av blåbærene. Hell blandingen over bunnen, og sett kaken i kjøleskap i minst 4 timer.
3
Pynten: Når fyllet har stivnet kan du ta kaken ut og sette den på et serveringsfat. Pynt med bjørnebær og blåbær.