Ostekake med 3 lag
16 Porsjoner
Tilberedningstid:45 min 
Total tid:8 hr 45 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      Springform, ca. 24-26 cm i diameter. Dekk bunnen med bakepapir.Bunnen: Smelt smøret og finmal kjeksen, bland dette sammen, og trykk blandingen ut i springformens bunn. Sett den kaldt mens du lager resten av kaken.

    2. 2

      Fyllet: La gelatinplatene ligge i kaldt vann i 10 min. Varm opp 10 ss av fløten, klem ut vannet av platene og la dem smelte inn i fløten. Rør litt rundt mens dette avkjøles. Bland Philadelphia, melis og vaniljesukker til en jevn blanding. Tilsett den nå avkjølte fløten med gelatin. Stivpisk resten av fløten, og vend den forsiktig inn i kremostblandingen. Del røren i 3 deler – bland deretter inn knuste blåbær, finrevet appelsinskall- og saft, og knuste bringebær i hver sin del. Hell en av blandingene over bunnen, og la kaken stivne i ca 1-2 timer i kjøleskap. Rør lett i neste blanding før du heller den over det første laget. Gjenta prosessen, og hell over lag 3. Sett kaken i kjøleskap i minst 4 timer etter siste lag.

    3. 3

      Pynten: Når fyllet har stivnet kan du ta kaken ut og sette den på et serveringsfat. Pynt med Oreokjeks.

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage