
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Bunn
Sett ovnen på 180 grader. Legg bakepapir i en springform.
2
Hakk/blend mandler, nøtter og kjerner til et fint mel. Tilsett sukker, smør og mel, så du får en deig. Trykk deigen i formen og forbak bunnen i ca. 10 minutter.
3
Ostekakefyll
Skru ovnen ned til 160 grader. Skrell og skjær epler i terninger.
4
Pisk Philadelphia, sukker, vaniljesukker, krydder og mel til en luftig krem. Pisk inn fløten. Tilsett ett egg om gangen og vend forsiktig med en deigskraper.
5
Hell Philadelphia kremen ned i formen. Strø epleterningene over og bak i ovnen i ca. 45 minutter. Slå av ovnen, lukk ikke opp ovnsdøren, og la ostekaken stå i ytterligere 20 minutter.
6
Pynt med karamellsaus og litt kanel.