Ostekake– eplepai med knasende nøttebunn
12 Porsjoner
Tilberedningstid:10 min 
Total tid:1 hr 30 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      Bunn

      Sett ovnen på 180 grader. Legg bakepapir i en springform.

    2. 2

      Hakk/blend mandler, nøtter og kjerner til et fint mel. Tilsett sukker, smør og mel, så du får en deig. Trykk deigen i formen og forbak bunnen i ca. 10 minutter.

    3. 3

      Ostekakefyll

      Skru ovnen ned til 160 grader. Skrell og skjær epler i terninger.

    4. 4

      Pisk Philadelphia, sukker, vaniljesukker, krydder og mel til en luftig krem. Pisk inn fløten. Tilsett ett egg om gangen og vend forsiktig med en deigskraper.

    5. 5

      Hell Philadelphia kremen ned i formen. Strø epleterningene over og bak i ovnen i ca. 45 minutter. Slå av ovnen, lukk ikke opp ovnsdøren, og la ostekaken stå i ytterligere 20 minutter.

    6. 6

      Pynt med karamellsaus og litt kanel.

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage