Oreo-ostekake med dulce de leche
12 Porsjoner
Tilberedningstid:30 min 
Total tid:5 hr 30 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      Bunn: Lag en jevn smuleblanding av kjeksene i en foodprosessor eller med en stavmikser. (Eller knus dem i en frysepose ved hjelp av en kjevle).

    2. 2

      Smelt smøret i en gryte, og hell over de knuste kjekssmulene. Bland sammen til en kjeksmasse.

    3. 3

      Trykk ut kjeksmassen i bunnen av en springform (23 cm), og klem den sammen så tett du kan ved hjelp av baksiden på en skje. Sett formen i fryseren en stund.

    4. 4

      Hell over karamellisert melk (dulce de leche), og fordel den jevnt over bunnen med en slikkepott eller skje. (Trykk ned noen knekte kjeks i fyllet hvis du vil tilføre ostekaken et ekstra overraskelsesmoment) Sett inn i fryseren mens du lager fyllet.

    5. 5

      Visp sammen Philadelphia og kremfløten med en håndmikser. Fyllet skal være tykt og kremaktig.

    6. 6

      Sikt i melis og vaniljesukker, og vend alt forsiktig sammen ved hjelp av slikkepotten.

    7. 7

      Ta bunnen ut av fryseren, og spre fyllet over bunnen i springformen i et så jevnt lag som mulig.

    8. 8

      Pakk inn springformen i plast, og sett den tilbake i kjøleskapet. La ostekaken stå i kjøleskapet i ca. 4 timer.

    9. 9

      Ta ut, og topp med Oreo-smuler.

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage