
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Bunn: Lag en jevn smuleblanding av kjeksene i en foodprosessor eller med en stavmikser. (Eller knus dem i en frysepose ved hjelp av en kjevle).
2
Smelt smøret i en gryte, og hell over de knuste kjekssmulene. Bland sammen til en kjeksmasse.
3
Trykk ut kjeksmassen i bunnen av en springform (23 cm), og klem den sammen så tett du kan ved hjelp av baksiden på en skje. Sett formen i fryseren en stund.
4
Hell over karamellisert melk (dulce de leche), og fordel den jevnt over bunnen med en slikkepott eller skje. (Trykk ned noen knekte kjeks i fyllet hvis du vil tilføre ostekaken et ekstra overraskelsesmoment) Sett inn i fryseren mens du lager fyllet.
5
Visp sammen Philadelphia og kremfløten med en håndmikser. Fyllet skal være tykt og kremaktig.
6
Sikt i melis og vaniljesukker, og vend alt forsiktig sammen ved hjelp av slikkepotten.
7
Ta bunnen ut av fryseren, og spre fyllet over bunnen i springformen i et så jevnt lag som mulig.
8
Pakk inn springformen i plast, og sett den tilbake i kjøleskapet. La ostekaken stå i kjøleskapet i ca. 4 timer.
9
Ta ut, og topp med Oreo-smuler.