
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Knus 25 kjeks til fine smuler og bland inn smeltet smør. Trykk hardt inn i bunnen av et 33x23 cm langpanne. Grovhakk de resterende 10 kjeksene og sett til side.
2
Oppløs gelatinen som anvist på pakken, og sett den til side. Rør sammen Philadelphia og sukker i en bolle til det er godt blandet. Tilsett gelatin og melk litt og litt under omrøring. Kjøl ned blandingen litt så den tykner lett.
3
Visp fløten til krem og vend det inn i Philadelphia-blandingen og hell alt over Oreobunnen. Pynt kaken med grovhakkede kjeks og avkjøl i 2 timer, før den skjæres i passende biter (ca 18 små biter).