North Carolina-style Cole Slaw
No Video
  • Forberedelsestid: 70 '
  • Tid totalt: 70 '
4

Ingredienser

  • 4 stk bagel eller valgfritt brød
  • 300 g Philadelphia Original
  • 400 g kalkun i tynne skiver
  • 4 dl kål i tynne strimler
  • 0.5 dl eplecidereddik
  • 2 dl ketchup
  • tabasco etter smak
  • salt og pepper

Slik gjør du

  • Coleslaw: Legg den strimlete kålen i en bolle og krydre med salt og pepper. Tilsett eplecidereddik og kna kålen med hendene i ett par minutter. Dekk med plast og la stå i 1 time. Etter en time klemmer man ut overflødig veske og smaksetter med ketchup og tabasco.
  • Del bagelen på midten og rist begge halvdelene. Smør på et rikelig lag med Philadelphia Original på begge delene. Fordel kalkunen og topp med cole slaw.

HintsHint

  • Cole Slaw kan gjerne tilberedes opptil 3 dager i forveien og oppbevares i kjøleskapet.
    Denne oppskriften passer like bra på en wrap, baguette eller på ditt favorittbrød.

Næringsinnhold

Typiske verdier Per servering
Energi 2389,0 kj
Energi 570,5 kcal
Fett 18,7 g
Karbohydrat 62,0 g
Protein 35,9 g
Fiber 5,4 g
Vi bruker cookie-teknologi for å lette bruken av dette nettstedet. Hvis du ønsker å lære mer om hvordan cookies fungerer eller hvordan du kan endre innstillingene, se under Cookie Policy. Hvis du fortsetter å surfe på dette stedet, godtar du vår policy med hensyn til bruken av cookies definert i Cookie Policyen.