No Video
  • Forberedelsestid: 5 '
  • Tid totalt: 15 '
4

Ingredienser

  • 4 bagels
  • 1 liten løk
  • 1 knippe frisk dill
  • 200 g Philadelphia Gressløk
  • 1 sitron
  • 8 skiver røkelaks

Slik gjør du

  • Del bagelsene i to og rist dem i brødristeren. Skrell løken og skjær den opp i tynne, fine ringer. Hakk dillen grovt. Skjær sitronen i båter. Smør rikelig med Philadelphia Gressløk på bagelsbunnene. Legg på to skiver røkelaks og noen løkringer. Dekorér med dill og sitron.

HintsHint

Næringsinnhold

Typiske verdier Per servering
Vi bruker cookie-teknologi for å lette bruken av dette nettstedet. Hvis du ønsker å lære mer om hvordan cookies fungerer eller hvordan du kan endre innstillingene, se under Cookie Policy. Hvis du fortsetter å surfe på dette stedet, godtar du vår policy med hensyn til bruken av cookies definert i Cookie Policyen.