Mini gulrotkake
14 Porsjoner
Tilberedningstid:15 min 
Total tid:15 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      Sikt melet, bakepulveret og kanelen i en stor bolle.

    2. 2

      Skall av og riv gulrøttene med et grovt rivjern Visp eggene lett. Bland gulrøttene og de vispede eggene med melblandingen. Tilsett rosinene, brunt sukker og oljen, rør til alt er godt blandet.

    3. 3

      Bruk en skje og ha røren i muffinsformer. Stek på 180 grader i 20-25 minutter.

    4. 4

      La de avkjøles på rist.

    5. 5

      Pisk Philadelphiaosten, melisen, sitronsaften og –skallet til en jevn blanding. Ha blandingen på toppen av de avkjølte muffinsene.

    6. 6

      Grovhakk pekannøttene, strø disse over den muffinsglasuren.

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage