Mini frukt cup cakes
No Video
  • Forberedelsestid: 15 '
  • Tid totalt: 30 '
12

Ingredienser

  • 125 g smør
  • 125 g strøsukker
  • 2 mellomstore egg
  • 125 g mel
  • 1 ss skummet melk
  • 160 g Philadelphia Original
  • 40 g melis
  • 200 g frukt til dekorasjon. Feks. blåbær, rips, bringebær

Slik gjør du

  • Sett frem mini-muffinsformer på et stekebrett.
  • Bland smør og sukker og rør til deigen er lys og lett. Tilsett eggene, deretter mel og melk.
  • Hell blandingen i muffinsformene til de er halvveis fulle. Stek i ovnen på 180 °C i 12-15 minutter til de er gylne i fargen. Avkjøl på rist.
  • Bland så Philadelphia Original med melisen.
  • Når muffinsene er helt kalde, hell da blandingen over hver kakene. Dekorer med frukten.

HintsHint

  • Denne oppskriften gir 24 mini cup cakes. Alternativt kan det brukes normale cup cakes former, som gir 12 kaker. De større cup cakes må stekes noen par minutter lengre.

Næringsinnhold

Typiske verdier Per servering