
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Bland sammen kjekssmuler og smeltet smør, og trykk det ned i bunnen av en 20 cm springform med løs bunn.
2
Rør sammen Philadelphia Naturell Light, vaniljesaus og sukker. Oppløs gelatinpulveret som anvist på pakken. Når det er helt oppløst røres det inn i Philadelphiablandingen. Vend til slutt inn pisket krem.
3
Fordel blandingen likt i to boller. I den ene delen røres det inn smeltet sjokolade. Legg skjeer av de ulike blandingene på bunnen. Bruk spissen av en kniv og rør lett rundt for å gi et marmorert utseende. Avkjøles i ca 4 timer til kaken har satt seg.