
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Plassér 6 metallringformer på rundt 7 cm diameter på et bakebrett. Du kan om ønskelig bruke forskjellige størrelser. For å lage ostekakebunnene, rør kjeksesmulene og mandlene inn i det smeltede smøret. Fordel kjekseblandingen mellom formene og trykk den fast og bestemt ned i bunnen. Avkjøles godt mens du tilbereder fyllmassen.
2
Bløt opp gelatinen i en skål med kaldt vann inntil den er myknet, og la den renne av godt. I mellomtiden varmer du opp 50 ml av fløten i en mikrobølgeovn. Tilfør den myknede gelatinen og rør om til den er smeltet. La blandingen kjøles men ikke sette seg.
3
I en skål blandes sammen Philadelphia, sukker og litchisirup til blandingen er jevn og glatt. Visp den gjenværende fløten til den tykner. Visp gelatin-fløten inn i Philadelphia-blandingen og fyll deretter i den vispede kremen og litchistykkene. La den tykne svakt, inntil litchistykkene holdes i oppheng, før du deler opp blandingen mellom ringformene. Glatt ut overflatene og sett den i kjøleskap 2-3 timer for å sette seg.
4
Rett før servering, fjern ostekakene fra formene ved å varme opp formene svakt med et varmt fuktet tøystykke og skyve forsiktig opp fra bunnen. Dekorer hver ostekake med litchiplommer og noen gullblad.
PRO TIP Spiselige gullblad kan kjøpes fra spesialforretninger i kakedekorering eller online.
PRO TIP Om ønskelig kan ferske litchiplommer benyttes til denne oppskriften.