Litchiplomme ostekake
6 Porsjoner
Tilberedningstid:35 min 
Total tid:2 hr 35 min 

Ingredienser

  Image

  Produkterstatninger

  Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

  Utforsk alle andre produkter
  Image

  Visste du?

  Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

  Bli inspirert. Klikk her!

  forberedelsestrinn

  1. 1

   Plassér 6 metallringformer på rundt 7 cm diameter på et bakebrett. Du kan om ønskelig bruke forskjellige størrelser. For å lage ostekakebunnene, rør kjeksesmulene og mandlene inn i det smeltede smøret. Fordel kjekseblandingen mellom formene og trykk den fast og bestemt ned i bunnen. Avkjøles godt mens du tilbereder fyllmassen.

  2. 2

   Bløt opp gelatinen i en skål med kaldt vann inntil den er myknet, og la den renne av godt. I mellomtiden varmer du opp 50 ml av fløten i en mikrobølgeovn. Tilfør den myknede gelatinen og rør om til den er smeltet. La blandingen kjøles men ikke sette seg.

  3. 3

   I en skål blandes sammen Philadelphia, sukker og litchisirup til blandingen er jevn og glatt. Visp den gjenværende fløten til den tykner. Visp gelatin-fløten inn i Philadelphia-blandingen og fyll deretter i den vispede kremen og litchistykkene. La den tykne svakt, inntil litchistykkene holdes i oppheng, før du deler opp blandingen mellom ringformene. Glatt ut overflatene og sett den i kjøleskap 2-3 timer for å sette seg.

  4. ImagePRO TIP Spiselige gullblad kan kjøpes fra spesialforretninger i kakedekorering eller online.

   ImagePRO TIP Om ønskelig kan ferske litchiplommer benyttes til denne oppskriften.

  5. 4

   Rett før servering, fjern ostekakene fra formene ved å varme opp formene svakt med et varmt fuktet tøystykke og skyve forsiktig opp fra bunnen. Dekorer hver ostekake med litchiplommer og noen gullblad.

  +
  Image

  Kom igjen, spør oss om hva som helst

  Vis alle vanlige spørsmålImage