Laksewrap med urter
No Video
  • Forberedelsestid: 10 '
  • Tid totalt: 10 '
4

Ingredienser

  • 4 wraps eller Polar tynnbrød
  • 175 g Philadelphia Hvitløk & Urter Light
  • 300 g røkelaks i tynne skiver
  • 1 pose babyspinat (ca 60 gram)
  • salt og pepper

Slik gjør du

  • Smør et godt lag med Philadelphia på ca. 2/3 av hver wrap/tynnbrød.
  • Legg så på laks og spinat, krydre med salt og pepper.
  • Rull sammen og spis med det samme, eller legg folie rundt og ha det med i matpakken.

HintsHint

  • Passer perfekt på tur eller i matpakken.

Næringsinnhold

Typiske verdier Per servering
Energi 1557,8 kj
Energi 372,0 kcal
Fett 23,8 g
Karbohydrat 20,6 g
Protein 17,0 g
Fiber 2,6 g
Vi bruker cookie-teknologi for å lette bruken av dette nettstedet. Hvis du ønsker å lære mer om hvordan cookies fungerer eller hvordan du kan endre innstillingene, se under Cookie Policy. Hvis du fortsetter å surfe på dette stedet, godtar du vår policy med hensyn til bruken av cookies definert i Cookie Policyen.