Lakseblinis
6 Porsjoner
Tilberedningstid:1 hr 30 min 
Total tid:1 hr 30 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      I en kjele varmer du melken til 37 grader. Løs opp gjær i en bakebolle og hell over melken. Tilsett bokhvetemel, hvetemel, og salt. Rør godt sammen.

    2. 2

      Skill eggehvite og eggeplomme, ta vare på hviten til senere. Tilsett eggeplommene. Sett deigen til heving i romtemperatur i ca. 45 minutter. Smelt smøret og la det kjøle seg ned før du blander det i deigen. Stivpisk eggehviten og vend den forsiktig inn i deigen.

    3. 3

      Finn frem en stekepanne og stek små pletter i smør. Medium til høy varme. Snu plettene når de ser luftige og gylne ut.

    4. 4

      Kutt reddik i skiver og rødløk i små båter. Smør pletten med Philadelphia og topp med røkt laks, reddikskiver, rødløk, sitronsaft, pepper og dill.

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage