
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
I en kjele varmer du melken til 37 grader. Løs opp gjær i en bakebolle og hell over melken. Tilsett bokhvetemel, hvetemel, og salt. Rør godt sammen.
2
Skill eggehvite og eggeplomme, ta vare på hviten til senere. Tilsett eggeplommene. Sett deigen til heving i romtemperatur i ca. 45 minutter. Smelt smøret og la det kjøle seg ned før du blander det i deigen. Stivpisk eggehviten og vend den forsiktig inn i deigen.
3
Finn frem en stekepanne og stek små pletter i smør. Medium til høy varme. Snu plettene når de ser luftige og gylne ut.
4
Kutt reddik i skiver og rødløk i små båter. Smør pletten med Philadelphia og topp med røkt laks, reddikskiver, rødløk, sitronsaft, pepper og dill.