Krepsefylte Crêpes
No Video
  • Forberedelsestid: 10 '
  • Tid totalt: 30 '
4

Ingredienser

  • 2 egg
  • 2 dl mel
  • 1 dl melk
  • 1 dl vann
  • 0.25 ts salt
  • 2 ss smeltet smør
  • 150 g krepsehaler
  • 25 g rognkjeks eller annen rogn
  • 0.5 bunt vårløk
  • litt grovhakket dill
  • 1 pk Philadelphia Paprika & Krydder
  • saften av ½ sitron
  • 1 avokado

Slik gjør du

  • Visp eggene sammen, ha så i vekselvis mel og væske til en fin røre. Stek tynne pannekaker i stekepannen.
  • Bland Philadelphia Paprika & Krydder, sitronsaft og dill. Kutt vårløk og avokado i skiver og rør dem lett inn i blandingen sammen med kreps og rogn. Røren kan også varmes opp i en kjele hvis du ønsker den varm. Fyll røren i pannekakene od server!

HintsHint

Næringsinnhold

Typiske verdier Per servering