Kremet vegetar tacopai
4 Porsjoner
Tilberedningstid:45 min 
Total tid:45 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      Sett ovnen på 225 grader.

    2. 2

      Ha paideigen i en form og stek i ca 10 minutter.

    3. 3

      Skaler og hakk løk. Strimle paprikaen og finhakk hvitløken.

    4. 4

      Fres løk og hvitløk til den er myk og blank.

    5. 5

      Tilsett tomatpuré og vegofärs, la koke i et minutt.

    6. 6

      Tilsett paprika og avrent mais, hell på tacokrydder og vann. La det koke.

    7. 7

      Bland sammen Philadelphia Plant Based med paprikapulver.

    8. 8

      Ta ut den ferdigstekte paideigen.

    9. 9

      Tilsett kjøttdeigsblandingen og fordel på den kremete Philadelphia-toppen.

    10. 10

      Stek i ca 20 minutter, eller til paien har fått fin farge. Begynner det å brenne i kantene kan du legge på litt aluminiumsfolie.

    11. 11

      Serveres med nachochips, Philadelphia Plant Based og en frisk salat!

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage