
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Sett ovnen på 225 grader.
2
Ha paideigen i en form og stek i ca 10 minutter.
3
Skaler og hakk løk. Strimle paprikaen og finhakk hvitløken.
4
Fres løk og hvitløk til den er myk og blank.
5
Tilsett tomatpuré og vegofärs, la koke i et minutt.
6
Tilsett paprika og avrent mais, hell på tacokrydder og vann. La det koke.
7
Bland sammen Philadelphia Plant Based med paprikapulver.
8
Ta ut den ferdigstekte paideigen.
9
Tilsett kjøttdeigsblandingen og fordel på den kremete Philadelphia-toppen.
10
Stek i ca 20 minutter, eller til paien har fått fin farge. Begynner det å brenne i kantene kan du legge på litt aluminiumsfolie.
11
Serveres med nachochips, Philadelphia Plant Based og en frisk salat!