
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Forvarm ovnen til 200 grader.
2
Rull butterdejen ut på en plate med bakepapir. Pensle butterdeigen med pisket egg, og strø litt revet parmesan over. Bak i ovnen ca. 8-10 minutter.
3
Skjær den nederste tørre enden av aspargesene. Kok vann i en gryte og la aspargesene småkoke 2-5 minutter. Ta aspargesene opp og la dem dampe av. Del dem i mindre stykker og vend dem inn med litt olivenolie, salt og pepper.
4
Skjær butterdeigen ut i firkanter av passende størrelse. Smør Philadelphia Trøffel på, fordel aspargesene og pynt hver snitt med revet parmesan.