Kremet trøffelsnitter med asparges
20 Porsjoner
Tilberedningstid:10 min 
Total tid:10 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      Forvarm ovnen til 200 grader.

    2. 2

      Rull butterdejen ut på en plate med bakepapir. Pensle butterdeigen med pisket egg, og strø litt revet parmesan over. Bak i ovnen ca. 8-10 minutter.

    3. 3

      Skjær den nederste tørre enden av aspargesene. Kok vann i en gryte og la aspargesene småkoke 2-5 minutter. Ta aspargesene opp og la dem dampe av. Del dem i mindre stykker og vend dem inn med litt olivenoliesalt og pepper.

    4. 4

      Skjær butterdeigen ut i firkanter av passende størrelse. Smør Philadelphia Trøffel på, fordel aspargesene og pynt hver snitt med revet parmesan.

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage

    Du vil kanskje like

    Image

    Trøffelpasta med pancetta og sort pepper

    clockTotal tid:15 min