For å legge til oppskriften til dine bokmerker, følg veiledningen nedenfor.
Windows (Internet Explorer, Firefox, etc.): CTRL+D
MacOS (Safari): Command(cmd)+D
Risotto: Varm oljen i en kjele og steg løken myk i et par minutter under omrøring.
Vend risen i og stek i et minutt, held vinen over og la det koke inn.
Tilset 2-3 dl buljong av gangen og la det koke inn i risen, fortsett slik i ca. 17-20 minutter.
Smak på risen. Hvis den er ”al dente” vendes Philadelphia Trøffel inn, og smak til med salt og pepper.
Server i dybe skåler og topp med bønneblandingen (se oppskrift nedenfor).
Bønner: Hell ut vannet fra bønnene og skyll med kaldt vann og legg de i en skål.
Bland hakket persille, finhakket hvitløk, revet sitronskall og olivenolje i bønnene. Krydre med salt og pepper. Topp risottoen med 1-2 fuller skjer bønner med urter.