
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Forvarm ovnen på 170 grader.
2
Knus digestive kjeksene og bland denne med smøret. Press blandingen ned i en 22-23 cm stor springform, og la det avkjøle mens du lager fyllet.
3
Pisk sammen Philadelphiaosten og sukkeret til en jevn blanding.
4
Tilsett ett egg om gangen. Bruk en mikser til å forsiktig blande egget sammen med Philadelphia- og sukkerblandingen. Stopp når det akkurat er blandet.
5
Rør inn det siktet hvetemelet, rømmen og sitronsaften og – skallet.
6
Stek på 170 grader i 1 time til kaken er stekt. Skru av varmen og la kaken avkjøles i ovnen i 1 time.
7
La kaken avkjøle helt før du serverer den. Om ønskelig kan du servere med sesongens bær.