Klassisk cheesecake
12 Porsjoner
Tilberedningstid:25 min 
Total tid:2 hr 55 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      Forvarm ovnen på 170 grader.

    2. 2

      Knus digestive kjeksene og bland denne med smøret. Press blandingen ned i en 22-23 cm stor springform, og la det avkjøle mens du lager fyllet.

    3. 3

      Pisk sammen Philadelphiaosten og sukkeret til en jevn blanding.

    4. 4

      Tilsett ett egg om gangen. Bruk en mikser til å forsiktig blande egget sammen med Philadelphia- og sukkerblandingen. Stopp når det akkurat er blandet.

    5. 5

      Rør inn det siktet hvetemelet, rømmen og sitronsaften og – skallet.

    6. 6

      Stek på 170 grader i 1 time til kaken er stekt. Skru av varmen og la kaken avkjøles i ovnen i 1 time.

    7. 7

      La kaken avkjøle helt før du serverer den. Om ønskelig kan du servere med sesongens bær.

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage