Kald bringebærostekake
8 Porsjoner
Tilberedningstid:30 min 
Total tid:1 hr 30 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      Knus digestivekjeksen til smuler. Bland denne med smeltet smør. Press blandingen ned i en 20 cm (i diameter) stor springform.

    2. 2

      Ha geléen og vannet i en kjele og varm til geléen er oppløst, men ikke la det koke.

    3. 3

      Skill plommen og eggehviten fra hverandre. Pisk sammen eggeplommen og melken, og hell det i kjelen med geléen. La det koke i 1-2 minutter og fjern så kjelen fra plata.

    4. ImagePRO TIP Obs! Denne oppskriften inneholder rå egg.

    5. 4

      Tilsett de tinte bringebærene og avkjøl litt.

    6. 5

      Tilsett så Philadelphiaosten og crème fraîchen, og bland godt sammen.

    7. 6

      Pisk egghvitene og vend dem forsiktig inn i bringebærblandingen.

    8. 7

      Hell blandingen over kjeksen i springformen, og la det avkjøle til kaken er stivnet.

    9. 8

      Pynt med bringebær før du serverer.

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage