
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Knus digestivekjeksen til smuler. Bland denne med smeltet smør. Press blandingen ned i en 20 cm (i diameter) stor springform.
2
Ha geléen og vannet i en kjele og varm til geléen er oppløst, men ikke la det koke.
3
Skill plommen og eggehviten fra hverandre. Pisk sammen eggeplommen og melken, og hell det i kjelen med geléen. La det koke i 1-2 minutter og fjern så kjelen fra plata.
4
Tilsett de tinte bringebærene og avkjøl litt.
5
Tilsett så Philadelphiaosten og crème fraîchen, og bland godt sammen.
6
Pisk egghvitene og vend dem forsiktig inn i bringebærblandingen.
7
Hell blandingen over kjeksen i springformen, og la det avkjøle til kaken er stivnet.
8
Pynt med bringebær før du serverer.
PRO TIP Obs! Denne oppskriften inneholder rå egg.