
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Miks eller smuldre kjeksen til fine smuler. Fordel i fire serveringsglass.
2
Smelt sjokoladen i vannbad eller i mikrobølgeovn.
3
Visp Philadelphia og fløte med en elektrisk mikser til en myk og fast krem. Tilsett sjokoladen og rør til det blir jevnt.
4
Fyll ostekakekremen i serveringsglassene og sett dem i kjøleskapet.
5
Legg gelatinbladene i bløt.
6
Kok opp prosecco og sukker i en kjele. Rør om og la koke til sukkeret er oppløst. Ta kjelen av varmen, klem ut gelatinbladene og rør dem i. Hell over i en bolle eller dyp tallerken og la stivne i kjøleskapet, cirka to timer.
7
Ta geleen ut av kjøleskapet og knus den med en gaffel så det blir en vakker mos med bobler. Topp ostekakekremen med proseccogeleen.
8
Pynt med spiselig perlemorpulver.