Hvit sjokolade­ostekake med prosecco­topping
4 Porsjoner
Tilberedningstid:30 min 
Total tid:2 hr 30 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      Miks eller smuldre kjeksen til fine smuler. Fordel i fire serveringsglass.

    2. 2

      Smelt sjokoladen i vannbad eller i mikrobølgeovn.

    3. 3

      Visp Philadelphia og fløte med en elektrisk mikser til en myk og fast krem. Tilsett sjokoladen og rør til det blir jevnt.

    4. 4

      Fyll ostekakekremen i serveringsglassene og sett dem i kjøleskapet.

    5. 5

      Legg gelatinbladene i bløt.

    6. 6

      Kok opp prosecco og sukker i en kjele. Rør om og la koke til sukkeret er oppløst. Ta kjelen av varmen, klem ut gelatinbladene og rør dem i. Hell over i en bolle eller dyp tallerken og la stivne i kjøleskapet, cirka to timer.

    7. 7

      Ta geleen ut av kjøleskapet og knus den med en gaffel så det blir en vakker mos med bobler. Topp ostekakekremen med proseccogeleen.

    8. 8

      Pynt med spiselig perlemorpulver.

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage