
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Bunnen
Lag en jevn smuleblanding av kjeksene i en foodprosessor.2
Smelt smøret i en kjele, og hell over de knuste kjekssmulene. Rør sammen til en kjeksmasse.
3
Kle en springform (23 cm) med bakepapir i bunnen og rundt kanten. Trykk ut kjeksmassen i bunnen av springformen, og klem den sammen så tett du kan med baksiden av en skje. Sett formen i fryseren en stund.
4
Sjokoladefyll
Smelt den mørke sjokoladen i vannbad og la den avkjøles litt. Visp sammen Philadelphia og fløten til konsistensen er tykk og kremet. Sikt i melis og hell i den smeltede sjokoladen. Vend forsiktig sammen.5
Ta bunnen ut av fryseren og smør sjokoladefyllet utover. Sett i kjøleskapet mens du lager det naturelle fyllet.
6
Naturell fyll
Visp sammen Philadelphia og fløten til konsistensen er tykk og kremet. Sikt i melis og vaniljesukker, og vend alt forsiktig sammen med en slikkepott.7
Ta formen ut av kjøleskapet og smør fyllet forsiktig oppå laget med sjokolade. La den stå og stivne i kjøleskapet i fire timer.
8
Topping
Tegn et edderkoppnett med sjokoladesaus. Begynn med å tegne en liten sirkel midt på kaken og tegn deretter større og større sirkler rundt. Dra deretter spissen av en matkniv fra midten og utover mot kanten slik at det blir et edderkoppnett. Pynt eventuelt med litt godteri, lekeedderkoppnett og mynteblader.