
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Marinert sitrusfrukt: Kok opp sukker og vann, og ta av platen. Bruk en liten kniv for å skjære tynne flak fra skallet på limen og ha over i sukkerlaken. La det bli kaldt.
2
Fileter sitrusfruktene og la dem marinere i sukkerlaken 1-2 timer.
3
Bunn: Smelt sjokoladen og fløten på lav varme i en kjele. Ta kjelen av varmen og vend inn hakket Oreo.
4
Legg massen ut på en plate og la det bli kaldt. Bruk så hendene for å smule det til mindre biter. Legg et jevnt lag Oreo-smuler i bunnen av springformen.
5
Fyll: Skill eggeplommene fra hviten og legg i hver sine skåler. Visp eggeplommene, sukker og vaniljesukker til en lys og luftig masse. Bland så inn romtemperert Philadelphia, appelsinskall-og saft på lav hastighet. Visp fløten til krem og vend så inn i eggeblandingen. Visp eggehvitene til en fast marengs og vend denne forsiktig inn i den andre røren.
6
Hell røren over Oreo-bunnen, dekk med plastfilm og sett i fryseren.
7
Sil av marianden fra sitrusfruktene. Ta ostekaken ut av fryseren en liten stund før servering og pynt med sitrusfruktene.
PRO TIP Gjør den laktosefri ved å bruke Philadelphia Original Laktosefri, samt laktosefrie varianter av fløte og sjokolade.