
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Bunn og mellomlag: Smelt fløte og sjokolade i en gryte. Ta gryten av platen og vend inn grovhakket Oreo-kjeks. Legg blandingen på et bakepapir og la det kjøles ned.
2
Bryt det opp i smuler med hendene. Fordel halvpartene av Oreo-smulene i et jevnt lag i bunnen på hvert glass.
3
Fyll: Skill eggeplommer og -hvitene i to separate skåler. Visp eggeplommer, sukker og vaniljesukker luftig. På lav hastighet blander du inn Philadelphia, appelsinsaft og -skall.
4
Visp fløte og vend den inn i Philadelphia-røren.
5
Visp eggehviter til et fast skum og vend det inn i røren.
6
Hell røren i glassene, to lag, med Oreo-smuler mellom (se bildet). Frys i minst 3 timer før servering. Ta glassene ut 10-20 min før servering og topp med Mini Oreos.