
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Kok spaghettien 2 minutter kortere enn det som står på pakken. Sett litt pastavann til sides.
2
Stek pancettaen/baconet i en stekepanne til den blir sprø. Legg til sides, og la fettet ligge igjen i pannen.
3
Slå på varmen på stekepannen, og hell i 2 dl av pastavannet. Hell av spaghettien, og legg den i pannen sammen med pancettanen. La koke i ca. 2–3 minutter, og tilsett litt mer pastavann ved behov. Krydre med salt og pepper.
4
Tilsett Philadelphia og parmesanost i pannen, ta den av varmen, og rør om til du får en kremet pasta. Tilsett litt mer pastavann ved behov.
5
Server med litt revet parmesan og nykvernet, svart pepper.