No Video
  • Forberedelsestid: 10 '
  • Tid totalt: 20 '
4

Ingredienser

  • 2 ts olje
  • 1 stk liten løk
  • 1 stk hvitløksfedd
  • 450 g frosne erter
  • 550 ml varm grønnsaks- eller kyllingbuljong
  • 120 g Philadelphia Naturell Light
  • nykvernet sort pepper etter smak

Slik gjør du

  • Hakk løken og knus hvitløksfedden.
  • Varm oljen i en mellomstor kjele, og stek løken og hvitløken i 1 minutt til det er glasert.
  • Tilsett ertene med buljongen og la det småkoke i 5 minutter.
  • Tilsett 100 g av Philadelphiaosten samt pepper, og ta kjelen av plata.
  • Bruk en stavmikser og lag puré av blandingen til den er jevn. Server mens det er varmt, og bruk resten av Philadelphiaosten som topping.

HintsHint

  • Alternativt kan retten serveres avkjølt.
  • Prøv å tilsette 1 spiseskje hakket mynte før du lager puré med stavmikseren, og bruk ferske erter når det er sesong for disse.

Næringsinnhold

Typiske verdier Per servering
Energi 628,3 kj
Energi 150,0 kcal
Fett 7,0 g
Karbohydrat 14,0 g
Protein 9,0 g