
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Å lage basis: Bland sammen kjeksesmulene og smeltet smør og press inn i bunnen av en 20 cm løsbunnet kakeform og avkjøl mens du tilbereder kakefyllet.
2
For å lage fyllmassen: Bløt opp gelatinen i en skål kaldt vann til den er myknet, tappes deretter grundig. I mellomtiden varmes kokosnøttmelken opp. Tilfør den myknede gelatinen og rør om inntil den er smeltet. Bland sammen Philadelphia og sukker inntil deigen er jevn og glatt. Gradvis vispes gelatin-kokosnøttmelken inn i Philadelphia-blandingen og deretter røres inn den vispede fløten og limeskallene. Øs blandingen med skje over kjeksbasis og glatt ut overflaten. Settes i kjøleskap i 4 timer eller inntil kaken har satt seg.
3
Dekorering: Rett før den serveres, dekorer med mangoterninger, mangopuré og peppermynteblader.
PRO TIP Servering av denne oppskriften bør ses som en ekstra godbit – som best nytes av og til som del av en balansert diett.