"Egg surprise" med spinat og sennep
No Video
  • Tid totalt: 10 '
4

Ingredienser

  • 4 skiver grovt brød
  • 200 g Philadelphia Original
  • 400 g fersk babyspinat, blansjert (se under)
  • 2 ss olivenolje
  • 0.5 ss eplecidereddik
  • 0.5-1 dl grov sennep, evt. dijon-sennep
  • 4 egg
  • salt
  • svart pepper

Slik gjør du

  • Kok eggene i 6 min og del de på langs. Legg til siden inntil servering.
  • Varm litt olje i en stekepanne og tilsett spinat. Stekes i noen få minutter under omrøring, bland så inn 2 ss olivenolje og 0.5 ss eplecider-eddik. Smak til med salt og pepper.
  • Smør brødskivene først med sennep og så Philadelphia Original. Topp med spinat og egg.

HintsHint

Næringsinnhold

Typiske verdier Per servering
Energi 1875,0 kj
Energi 447,8 kcal
Fett 26,4 g
Karbohydrat 32,5 g
Protein 20,4 g
Fiber 4,6 g
Vi bruker cookie-teknologi for å lette bruken av dette nettstedet. Hvis du ønsker å lære mer om hvordan cookies fungerer eller hvordan du kan endre innstillingene, se under Cookie Policy. Hvis du fortsetter å surfe på dette stedet, godtar du vår policy med hensyn til bruken av cookies definert i Cookie Policyen.