Cracking cookie med marshmallow-topping
No Video
  • Forberedelsestid: 25 '
  • Tid totalt: 60 '
10

Ingredienser

  • Kakebunn:
  • 250 g smør, romtemperert
  • 1.25 dl sukker
  • 1.25 dl mørkt muscovadosukker (eller brunt sukker)
  • 1 ts vaniljesukker
  • 5 dl hvetemel
  • 0.25 ts salt
  • 2.5 dl mørk sjokolade, hakket i biter
  • 2 dl potetgull
  • 1–2 dl små pretzels eller saltstenger
  • ferdig karamellsaus
  • 100 g mørk sjokolade, smeltet
  • havsalt
  • Marshmallow-topping:
  • 225 g Philadelphia Original
  • 4.5 dl marshmallowkrem på glass (Fluff)
  • 1 ts vaniljesukker
  • Mini-marshmallows

Slik gjør du

  • Kakebunn:

    Kle bunnen på en lav form (30x40 cm) med bakepapir. Visp smør, sukker og vaniljesukker luftig. Bland inn mel og salt. Vend inn hakket sjokolade og potetgull.
  • Fordel røren jevnt i et tynt lag i formen og trykk så ned pretzels i røren. Stek i ca 25 min. på 175 °C, ta ut og la den avkjøles.
  • Hell litt karamellsaus og smeltet sjokolade over kakebunnen, strø over litt havsalt og la det stivne.
  • Marshmallow-topping:

    Visp Philadelphia og tillsett marshmallowkrem (Fluff) og vaniljesukker. Fortsett å vispe til kremen er luftig.
  • Del kakebunnen i biter og fordel Marshmallow-toppingen over bitene. Topp med Mini-marshmallows.

HintsHint

Næringsinnhold

Typiske verdier Per servering
Energi 3132,7 kj
Energi 748,1 kcal
Fett 39,5 g
Karbohydrat 90,1 g
Protein 24,1 g
Fiber 5,6 g
Vi bruker cookie-teknologi for å lette bruken av dette nettstedet. Hvis du ønsker å lære mer om hvordan cookies fungerer eller hvordan du kan endre innstillingene, se under Cookie Policy. Hvis du fortsetter å surfe på dette stedet, godtar du vår policy med hensyn til bruken av cookies definert i Cookie Policyen.