Cracking cookie
10 Porsjoner
Tilberedningstid:25 min 
Total tid:1 hr 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      Kakebunn: Kle bunnen på en lav form (30x40 cm) med bakepapir. Visp smør, sukker og vaniljesukker luftig. Bland inn mel og salt. Vend inn hakket sjokolade og potetgull.

    2. 2

      Fordel røren jevnt i et tynt lag i formen og trykk så ned pretzels i røren. Stek i ca 25 min. på 175 °C, ta ut og la den avkjøles.

    3. 3

      Hell litt karamellsaus og smeltet sjokolade over kakebunnen, strø over litt havsalt og la det stivne.

    4. 4

      Marshmallow-topping: Visp Philadelphia og tillsett marshmallowkrem (Fluff) og vaniljesukker. Fortsett å vispe til kremen er luftig.

    5. 5

      Del kakebunnen i biter og fordel Marshmallow-toppingen over bitene. Topp med Mini-marshmallows.

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage