
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Kakebunn: Kle bunnen på en lav form (30x40 cm) med bakepapir. Visp smør, sukker og vaniljesukker luftig. Bland inn mel og salt. Vend inn hakket sjokolade og potetgull.
2
Fordel røren jevnt i et tynt lag i formen og trykk så ned pretzels i røren. Stek i ca 25 min. på 175 °C, ta ut og la den avkjøles.
3
Hell litt karamellsaus og smeltet sjokolade over kakebunnen, strø over litt havsalt og la det stivne.
4
Marshmallow-topping: Visp Philadelphia og tillsett marshmallowkrem (Fluff) og vaniljesukker. Fortsett å vispe til kremen er luftig.
5
Del kakebunnen i biter og fordel Marshmallow-toppingen over bitene. Topp med Mini-marshmallows.