
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Varm en stekepanne og tilsett olje. Brun kyllingbrystet ett par minutter på hver side og krydre med salt og pepper. Senk varmen til medium og tilsett smøret. Når smøret er brunet så bruker man en skje og heller smør over kyllingbrystet med jevne mellomrom. Stek til kyllingbrystet er gjennomstekt.
2
Del bagelen på midten og rist begge halvdelene. Smør et rikelig lag med Philadelphia Hvitløk&Urter på begge delene. Fordel den strimlete romanosalaten på hele underdelen. Skjær kyllingbrystet i skiver og fordel jevnt over salaten. Strø over skivet rødløk og topp med høvlet parmesan samt salt og pepper.