
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Sett ovnen på 200 grader.
2
Skjær et rutemønster i brødet med en brødkniv slik at det blir dype hakk.
3
Legg brødet i en ildfast form. Grav ut brødterningene i midten etter Philadelphia-ostens størrelse. Legg osten i hullet som du har gravd ut. Legg brødbitene som er til overs rundt brødet i formen, eller trykk dem ned ved siden av Philadelphia-osten slik at det ser pent ut.
4
Bland sammen olivenolje, persille og hvitløk. Pensle brødet og osten med blandingen. Strø over salt.
5
Gratineres midt i ovnen til brødet har fått fin farge, ca. 20 minutter. Ta ut, og la brødet avkjøles litt.
6
Bryt biter av brødet, og dypp det i den kremaktige osten.