Vegetarisk pasta med asparges, valnøtter og sitron
No Video
  • Forberedelsestid: 15 '
  • Tid totalt: 15 '
4

Ingredienser

  • 280 g valgfri pasta
  • 300 g Philadelphia Original
  • 0.5 sitron, saften
  • 60 g fersk bladspinat
  • salt
  • sort pepper
  • 1 knippe grønn asparges (ca 250 g), smørstekt (Bruk gjerne aspargestopper)
  • 1 ms olivenolje
  • 50 g valnøtter, hakket

Slik gjør du

  • Kok pastaen i lettsaltet vann etter anvisning på pakke. Hell av vannet og legg pastaen tilbake i kjelen. Ha i Philadelphia og bland dette godt inn i pastaen.
  • Press sitronsaft og ha dette oppi kjelen sammen med bladspinaten. Vend inn og smak til med salt og pepper.
  • Legg opp pastaen i skåler og topp med stekt asparges og hakkede valnøtter. Riv gjerne litt sitronskall over og servèr.

HintsHint

Næringsinnhold

Typiske verdier Per servering
Energi 2321,0 kj
Energi 554,3 kcal
Fett 28,5 g
Karbohydrat 55,9 g
Protein 16,6 g
Fiber 5,8 g
Vi bruker cookie-teknologi for å lette bruken av dette nettstedet. Hvis du ønsker å lære mer om hvordan cookies fungerer eller hvordan du kan endre innstillingene, se under Cookie Policy. Hvis du fortsetter å surfe på dette stedet, godtar du vår policy med hensyn til bruken av cookies definert i Cookie Policyen.