Philadelphia ostekake i rødt, hvitt of blått
No Video
  • Forberedelsestid: 30 '
  • Tid totalt: 270 '
14

Ingredienser

  • Bunn:
  • 300 g digestivekjeks
  • 100 g smør
  • Fyll:
  • 800 g Philadelphia Original
  • 2.5 dl kremfløte
  • 250 g melis
  • 100 g yoghurt naturell
  • 2 ts vaniljesukker
  • 10 gelatinplater
  • 0.5 dl vann
  • eventuelt saften fra 1 lime lime hvis du ønsker en friskere smak
  • Pynt:
  • blåbær, jordbær og bringebær
  • springform, ca 24-26 cm i diameter
  • dekk bunnen med bakepapir

Slik gjør du

  • Smelt smøret og finmal kjeksen, bland dette sammen, og trykk blandingen ut i springformens bunn. Sett den kaldt mens du lager resten av kaken.
  • La gelatinbladene ligge i kaldt vann 10 min. Varm opp 0,5 dl vann i en liten kjele, klern vannet ut av gelatinbladene, og la dem smelte inn. Avkjøles under omrøring. Bland Philadelphia, yoghurt, vaniljesukker og melis i en bolle. Rør til det blir en jevn blanding, og rør deretter inn gelatinbladingen. Stivpisk kremfløten, og vend den forsiktig inn i kremostblandingen. Hell over kakebunnen. La kaken stå i kjøleskapet i minst 4 timer.
  • Når fyllet har stivnet kan du ta kaken ut og sette den på et serveringsfat. Pynt med blåbær, jordbær og bringebær.

HintsHint

Næringsinnhold

Typiske verdier Per servering
Energi 1904,4 kj
Energi 454,8 kcal
Fett 32,4 g
Karbohydrat 34,3 g
Protein 6,8 g
Vi bruker cookie-teknologi for å lette bruken av dette nettstedet. Hvis du ønsker å lære mer om hvordan cookies fungerer eller hvordan du kan endre innstillingene, se under Cookie Policy. Hvis du fortsetter å surfe på dette stedet, godtar du vår policy med hensyn til bruken av cookies definert i Cookie Policyen.