Oppskriften er lagt til!

There is an issue while saving data.

Philadelphia ostekake i rødt, hvitt of blått
  • 270'Tid totalt:

Instruksjoner

1 Trinn

Smelt smøret og finmal kjeksen, bland dette sammen, og trykk blandingen ut i springformens bunn. Sett den kaldt mens du lager resten av kaken.

2 Trinn

La gelatinbladene ligge i kaldt vann 10 min. Varm opp 0,5 dl vann i en liten kjele, klern vannet ut av gelatinbladene, og la dem smelte inn. Avkjøles under omrøring. Bland Philadelphia, yoghurt, vaniljesukker og melis i en bolle. Rør til det blir en jevn blanding, og rør deretter inn gelatinbladingen. Stivpisk kremfløten, og vend den forsiktig inn i kremostblandingen. Hell over kakebunnen. La kaken stå i kjøleskapet i minst 4 timer.

3 Trinn

Når fyllet har stivnet kan du ta kaken ut og sette den på et serveringsfat. Pynt med blåbær, jordbær og bringebær.

Ingredienser for 14

  • Bunn:
  • 300 g digestivekjeks
  • 100 g smør
  • Fyll:
  • 800 g Philadelphia Original
  • 2.5 dl kremfløte
  • 250 g melis
  • 100 g yoghurt naturell
  • 2 ts vaniljesukker
  • 10 gelatinplater
  • 0.5 dl vann
  • eventuelt saften fra 1 lime lime hvis du ønsker en friskere smak
  • Pynt:
  • blåbær, jordbær og bringebær
  • springform, ca 24-26 cm i diameter
  • dekk bunnen med bakepapir
Legg til på handleliste

Oppskriften er lagt til på handlelisten.

Næringsinnhold
Typiske verdier Per servering
Energi 1904,43 kj
Energi 454,79 kcal
Fett 32,40 g
Karbohydrat 34,30 g
Protein 6,80 g

Hint